Invalid Game Assets, and Disconnected From Server

Home Forums SEC2 Related Bug Reports / Request Support Invalid Game Assets, and Disconnected From Server

Viewing 5 reply threads
  • Author
    Posts
    • #79512
      Morbo513
      Participant

      After installing SEC 2.01 from here: https://fear-community.org/downloads/ I got “Invalid Game Assets” on attempting to join one server – which was running a custom map and presumably some other server-side addons that all downloaded fine through the game – and another, which just instantly gave me a generic “Disconnected” message.

    • #79529
      Morbo513
      Participant

      I tried re-downloading and reinstalling the game (same link), and now just get a black screen on startup. I can still see the game’s cursor, hear the menu music and the sound that plays when I mouse over menu items.

    • #79572
      Mad
      Participant

      Hello,

      On which server this happens ?

      and i also had this problem in the past with black screen but dont know how i fixed it
      because i had to reinstall windows anyway.
      At this time i only got the game started after instantly start fear after pc restart.

    • #79576
      Morbo513
      Participant

      I tried editing the OP with the servers, but it kept giving me a “Stop spammers” screen. Anyway, it was =FEAR-R-FEAR= and BH|C servers. The former would download the custom map, then I’d see the loading screen go all the way, then it’d give me Invalid Game Assets. The ladder would show the loading screen for a second, then kick me back to the server list saying something along the lines of “You were disconnected”. I tried a few other random ones and got the same thing – more Invalid Game Assets than just straight disconnected.

    • #79582
      Mad
      Participant

      hmmm you changed something in the “Default.archcfg” ?
      i only know if you change something there like delete the SEC2 entry
      this invalid game msg shows up.

      thats how you cfg should look

      FEAR.Arch00
      FEARA.Arch00
      FEARL.Arch00
      FEARE.Arch00
      FEAR_1.Arch00
      FEARA_1.Arch00
      FEARL_1.Arch00
      FEARE_1.Arch00
      FEAR_2.Arch00
      FEARA_2.Arch00
      FEARL_2.Arch00
      FEARE_2.Arch00
      FEAR_3.Arch00
      FEARA_3.Arch00
      FEARL_3.Arch00
      FEARE_3.Arch00
      FEAR_4.Arch00
      FEARA_4.Arch00
      FEARL_4.Arch00
      FEARE_4.Arch00
      FEAR_5.Arch00
      FEARA_5.Arch00
      FEARL_5.Arch00
      FEARE_5.Arch00
      FEAR_6.Arch00
      FEARA_6.Arch00
      FEARL_6.Arch00
      FEARE_6.Arch00
      FEAR_7.Arch00
      FEARA_7.Arch00
      FEARL_7.Arch00
      FEARE_7.Arch00
      FEAR_8.Arch00
      FEARA_8.Arch00
      FEARL_8.Arch00
      FEARE_8.Arch00
      SEC2

      maybe try reinstall and also delete the folder FEARCombat in the user directory
      after it join a server without mods and look if this works

    • #79761
      =MXT=Fred.cpp
      Keymaster

      Maybe a corrupted download.
      First remove the Downloaded content folder, then try joining again.

Viewing 5 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.